maanantai 6. elokuuta 2018

Läksiäiset

Pidin viime viikonlopun lauantaina läksiäiset sukulaisille ja sunnuntaina kavereille. Läksiäiset olivat taas yksi asia, josta stressasin, mutta ihan turhaan. Eli tulevat vaihtarit, turha stressata lähtövalmisteluja sun muita, kaikki kyllä järjestyy.

Lauantaina kokoonnuttiin sukulaisten (noin 10 ihmistä yhteensä) kanssa naapuriin isovanhempieni luokse. Läksärit olivat ihan perus kakkukahvit, ja juteltiin niitä näitä. Otin saksan lipun ja järkkärin mukaan, jotta sain otettua hyviä kuvia kaikkien kanssa.

Vanhemmat <3
Lauantaina illalla Saara (kaveri Tampereelta) tuli käymään meillä vuorokauden pikavisiitillä. Ehdittiin nauttimaan lauantaina vapaasta illasta ja katsottiin yksi leffa. Sunnuntaina herättiin aikaisin ja pidettiin hieno photoshoot lähipellolla. Turku on mahtava paikka siinä mielessä, että keskustaan menee autolla 10 minuuttia, ja lähimmälle pellolle kävelemällä 5 minuuttia :) Keskustassa syötiin "terveellisesti" (kakku ja Fontanan burgeri) ja hyökättiin kauppoihin. Vaihdon puolesta ostoslista alkaa olemaan aika tyhjä, onneksi.


Saaran lähdettyä lauantaina iltapäivällä aloimme kotona siivoamaan. Olin kutsunut yhdeksän kaveria, joista kahdeksan pääsi paikalle. Ilta oli mukavan rento. Söimme ja juttelimme. Ukkoskuuron lakattua lähdimme ulos ottamaan kuvia, jonka jälkeen tulimme sisälle tuhoamaan kakun. Oli niin ihanaa nähdä kaikkia kavereita kunnolla, ja vierasmäärä oli sopiva, sillä kaikkien kanssa ehti juttelemaan. Onneksi näemme vielä perjantaina koulussa, joten tunnelma ei ollut vielä niin haikea.







Sain myös mukaani ihania läksiäislahjoja, kiitos niistä. Tuntuu hyvältä lähteä KUUDEN päivän päästä, kun tietää, että kaikki rakkaat täällä Suomessa odottavat minua takaisin <3 Ja kiitokset vanhemmille suuresta järjestelyavusta!!


Muuta updatea sitten viimenäkemän:
Olen hoitanut kaikki ilmoitukset ulkoministeriöön, maistraatille ja kelalle, siirrellyt kuvia moneen paikkaan, testannut saksalaista SIM-korttia ja tehnyt koepakkauksen. Ensimmäisellä kerralla tilanne vaikutti jo varsin hyvältä. Toki ihan kaikki tavarat eivät olleet mukana, ja aion tehdä tilaa suomisuklaalle, mutta lähellä on, että painon puolesta saan kaikki kamat kerralla mukaan. (Ainahan loput voi lähettää postilla.) Kiitos Iidalle pakkausavusta!

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti