sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Noin viisi kuukautta jäljellä

Moi pitkästä aikaa!

Blogin puolella on ollut aika pitkä hiljaisuus, sillä vaihdon puolesta talvi on ollut aika rauhallista aikaa. 9. maaliskuuta tuli pitkästä aikaa sähköpostiin valmennuskirje YFU:lta, ja huomasin, miten aika on ehtinyt vierähtää... Viimeksi kun mietin päiviä taisi olla joulukuu!

Loppusyksy paikan saamisen jälkeen kului sähköisen oppilaskansion täyttämisessä. Sähköiseen oppilaskansioon liitetään omien perustietojen lisäksi lomakkeita omista mieltymyksistä ja harrastuksista, lääkärin ja hammaslääkärin lausunnot (eli luonnollisesti pitää myös käydä lääkärissä ja hammaslääkärissä), rokotustiedot, kirje itseltä ja kirje vanhemmilta tulevalle perheelle, kuvia, jne.
Onneksi internetin ihmeellisen maailman ansiosta ei tarvinnut ruveta pelleilemään 'luotettavan' postin kanssa, vaan kaikesta selvisi printterin ja (hieman hitaan) skannerin turvin.

Kaikki tuo tapahtui ennen joulukuuta, ja sen jälkeen on ollut aika hiljaista ja olen keskittynyt normaalisti mun Suomielämääni (lue: kouluhommiin).

YFU:lla systeemi toimii niin, että perhe valitsee oppilaan juuri tuolta sähköisestä palvelusta, ja siksi siellä täytyy olla kaikki mahdolliset tiedot taivaan ja maan väliltä. Tiedän tulevan perheeni, kotipaikkani ja kouluni vasta myöhemmin keväällä, viimestään kesäloman loppupuolella. Lupaan varmasti informoida asiasta heti, kun tiedän itse lisää!

Lukion ekaa vuotta on jäljellä vielä koeviikon ja yhden jakson (+toisen koeviikon) verran, joten ei ainakaan ehdi tulemaan tylsää. Tällä viikolla seikkailtiin muutaman kaverin kanssa Aurajoessa! (Joku fiksu, jos kävelee jään päällä, niin pitääkö sanoa Aurajoella vai Aurajoessa? Aurajoella kuulostaa enemmän siltä rannalta, mutta joessa muistuttaa taas enemmän uimista joessa, kumpi?? XD)

Kuvassa minä ja ihana Iida <3




... ja vietettiin Earth Houria



-Suski