sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Kesälomakuulumisia

Hellou!

Aika kuluu ihan älytöntä vauhtia ja lähtöön on enää aikaa 42 päivää eli KUUSI viikkoa!?!? (En myöskään tajua, miten nyt on jo heinäkuu?!!) Hassua, tuntuu ihan epätodelliselta, että on kohta lähdössä, jättämässä suomielämän taakseen ja aloittamassa vaihtarielämää jossain ihan muualla.

Fiilikset lähdöstä on tällä hetkellä hyvin sekalaiset. Toisaalta jännittää paljon. Olen kuitenkin lähdössä uuteen maahan, uuteen perheeseen ja arkeen, uuteen kouluun ja koko homma pitäisi hoitaa toisella kielellä. Vaikka jännittää ja vähän pelottaakin, odotan silti innolla lähtöä ja olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Haluaisin jo lähteä, mutta toisaalta maltan odottaa vuoroani astua lentokoneeseen kohti tuntematonta.

Pakkaaminen on ehkä suurin tuleva työmaa tässä ennen lähtöä. Pitäisi pakata koko elämä yhteen matkalaukkuun (+käsimatkatavarat), mutta kaikki muutkin vaihtarit ovat selvinneet tästä rumbasta, joten kyllä se siitä. Oon jo hiukan ehtinyt miettiä tavaralistaa elämäni helpottamiseksi. Tuliaisiakin olen jo vähän miettinyt. Mun hostit vaikuttaa myös todella ihanilta tyypeiltä, mikä ehdottomasti helpottaa fiiliksiä ja vähentää jännitystä.

Nyt pitää vielä nauttia kesälomasta ennen maailmalle menoa. Olin ensimmäisellä lomaviikolla riparilla isosena. Todella hauska viikko! Paljon korttipelejä, upeita ihmisiä ja hyviä keskusteluja. Toki isoselämään kuuluu olennaisesti useat päikkärit :D Ehdin olemaan leirin jälkeen huimat kaksi yötä kotona, ja sitten lähdettiinkin venereissulle.

Tällä hetkellä ollaan Ruotsissa Södertäljessä, ja tänään tulee täyteen kolme viikkoa reissussa. Olemme kierrelleet isin kanssa kahdestaan vähän Tukholman saaristossa ja viime viikon olimme Mälarenilla. Äiti ja pikkusisko olivat Mälaren-osuuden mukana, ja tänään he lähtivät kotiin. Minä ja isi suunnataan kohti Gotlantia, mikäli säät sallivat. Sitten lähdemme pikkuhiljaa Tukholman saariston kautta vielä pyörimään Saaristomerelle joksikin aikaa. Kotona olisi tarkoitus olla heinäkuun loppupuolella eli suunnilleen kuukauden päästä.

Tässä sekalainen kuvakasa kesälomalta:



Mun pikkusten konfirmaatio <3

Oli pakko hankkii liput jo valmiiks ni saa mereltä lippukuvii XDD


 Ahvenanmerellä
 Tukholma
 Isi <3
 Västerås
The fam <3

-Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti