lauantai 11. elokuuta 2018

Huomenna! - tj1

Moi!

Tänään on mun viimeinen kokonainen päivä Suomessa. Tuntuu niin hassulta... Laukut alkavat olla pakattu, ja käsimatkatavaroiden kanssa painorajassa (8kg) pysyminen on vaatinut jonkin verran luovuutta. Pakkaaminen oli ehkä vaivalloisempaa, kun olin odottanut. Onneksi vanhemmat lupasivat lähettää jotain tavaraa postissa perässä, jottei painon kanssa tule ongelmia, ja onneksi postitus Suomen ja Saksan välillä on suhteellisen edullista. Kirjoittelen varmaankin pakkailuistani ja tuliaisista myöhemmin.


Mitäs tässä on viikon aikana tapahtunut?
Maanantaina muutama kaverini tuli meille, tehtiin ruokaa, leivottiin ja tietty syötiin ja hengailtiin.

Tiistaina näin yhtä kaveria, kävin moikkaamassa mummia ja kiertelin vähän Turusssa

Keskiviikkona tein kunnon Turku-kierroksen Föli-pyörällä

Turun linna
Forum Marinum
Föri

Jokiranta

Tuomiokirkko

ja testailin ruoanlaittotaitojani
Torstaina ukki kävi meillä, mutta pääosin päivä oli omistettu pakkaussäädölle, jestas mikä työmaa...


Perjantaina kävin koulussa viimeistä kertaa hetkeen, ja ängin vanhan luokkani luokkakuvaan eturiviin keskelle XD oli kiva nähdä kavereita ja opettajia!

Illalla kävin Puolalanpuistossa hengaamassa muutamien meidän koululaisten kanssa, ja tutustuin samalla joihinkin ykkösiin, joiden kanssa tulen olemaan samalla vuosikurssilla vaihdon jälkeen.

Matkalaukku alkaa olla pakattu. Säädän vielä hieman käsimatkatavaroiden kanssa, ja laitan yhteystiedot jokaiseen laukkuun.

Jännittääkö? Tätä multa kysytään koko ajan. Toisaalta joo ja toisaalta ei. Laukkujen paino ja mahdolliset ongelmat kentällä jännittää, isäntäperheen tapaaminen jännittää, mutta muuten on tällä hetkellä aika epätodellinen fiilis lähdöstä, ja koko vaihdosta ylipäätään. Ei tunnu siltä, että olisin lähdössä yhtään minnekään, ja siksi tuntuu jotenkin oudolta jännittää.

Yleensä aamuisin on paljon parempi fiilis lähdöstä. Illalla on aikaa murehtia ja surkutella, että yhyy, jätän Suomen, miten selviän, tulee kamala ikävä, mutta nyt tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä. On tää ollut aikamoista tunteiden vuoristorataa. Huomista ja perheen hyvästelemistä odotan tosin aika kauhulla...

Tänään mulla on ohjelmassa pakkaamisen viimeistely, SIM-kortin vaihto (btw mua ei saa enää suominumerosta kiinni tänään iltakuuden jälkeen), kahvit kaverin kanssa, pappan moikkaaminen ja pienimuotoista nimpparijuhlintaa. Haluan vielä käydä kävelemässä kotinurkillani ja nappailla kuvia lempipaikoistani täällä.

Huomenna tähän aikaan ollaan ajamassa Helsinki-Vantaan kentälle, ja lento Hampuriin lähtee suomen aikaa 17.30. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten Saksasta!

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti