maanantai 22. lokakuuta 2018

Ensimmäinen syyslomaviikko

Moin!

Mallorcalta ollaan kotiuduttu, kolmen viikon syysloma lomailtu, arki rullaa hyvin eteenpäin ja kiirettäkin pitää. Ennen kuin nykyhetkeen lokakuun loppupuolelle päästään, on aika kertoa kuulumisistani ensimmäiseltä syyslomaviikolta kotona, enjoy!

29.9.-5.10.2018, ensimmäinen syyslomaviikko

Lauantai vietettiin hieman nuhaisissa merkeissä pääosin sohvalla chillaillen. En tosin malttanut illalla olla menemättä yksiin synttäribileisiin. Särkylääke naamaan ja jaksoin hyvin koko illan. Oli hauskaa, ja pari kaveria tuli meille yöksi. Sunnuntaina syötiin Klaran, Arvidin, Erikan ja Jonaksen kanssa aamupala yhdessä ja chillailtiin. Ei tapahtunut käytännössä mitään koko päivän aikana XD Kattelin todella monta jaksoa Gleetä... (Valitettavasti näiltä päiviltä ei löydy tarpeeksi sivistynyttä kuvamateriaalia :D)

Maanantai ja niin ihanaa, kun ei tarvitse herätä aikaisin kouluun. Mutta missä välissä ehti tulla lokakuu?!? Hoidin erinäisiä ikuisuusprojekteja eteenpäin, kävin Papan kanssa kirjastossa ja jälleen chillailin. Tiistaina iltapäivällä suunnattiin Kieliin. Ensimmäisenä etsittiin IKEAn ihmeellisestä maailmasta Klaralle uutta sänkyä. Sitten ajettiin jonkun Klaran serkun synttärijuhliin. 25 ihmistä kaksiossa, eli oli ihan tiivis tunnelma. Kukowskien suku on ihan älyttömän iso, mutta ainakin nämä kaikki 25 ovat ihan supermukavia. Juttelin monien kanssa, mutta nimet ovat vielä aika hakusessa.



Keskiviikkona haettiin Arvid Nordstrandilta ja suunnattiin Tanskaan, ensin Møgeltønderiin ja sitten Tønderiin. Kierreltiin Tønderissä, ostin pari pikkujuttua, syötiin hodarit ja jätskit. Tønderista löytyi muumimukeja!!!! Ajettiin takas kotiin ja chillattiin muutama tunti. Illalla mentiin tuttavaperheen luo sushille. Oli hyvää ruokaa ja hyvä seura. Miinuspuolena oli kivat allergiaoireet, koska perheellä on takapihalla pari hevosta, ja koko talo on myös kiitettävän täynnä hevosenkarvoja... No, vaatteet vaihtoon, suihku ja lääkettä naamaan, niin olo parani huomattavasti :)

Møgeltønder

Tønder


!!!

Minä, Mama, Papa, Klara ja Arvid

Torstaina kävin vähän downtown Husumissa shoppailemassa. Illalla kotona leivottiin pizzaa! Perjantaina käytiin perheen + Arvidin kanssa nauttimassa nätistä ilmasta ja syötiin ranut ja hamppari. Käveltiin rantaan ihailemaan maisemia, ja on niin hönttiä, kun laskuvedellä vettä ei oikeasti näy... Kotona loppupäivä kului pakkailun, siivouksen ja muiden lähtövalmistelujen merkeissä. Yöunet jäävät lyhyiksi, mutta kahdelta suunnataan Mallorcalle!

Yks mun lempipaikoista, Husumin satama



Vesi, missä oot??

Liebe Grüße
Suski




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti